Skip links

Missie en visie

Onze
missie

Verweijen ICT verleent diensten aan het midden- en kleinbedrijf tot 500 medewerkers, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties in de regio Uden-Nijmegen-Venray. We verzorgen advies, netwerk- en systeembeheer, installeren hard- en software, verzorgen communicatie en ontwikkelen websites. Snel, effectief en kostenbewust. Voor onze medewerkers zijn we een boeiende en inspirerende werkomgeving.

We geloven in persoonlijk contact, zijn klantgericht en hebben een no-nonsense aanpak: we doen niet moeilijk, we doen wat we beloven. Op zijn tijd wordt er hard gewerkt, op zijn tijd is er ruimte voor lol. Er is een uitstekende terugkoppeling, we vermijden technische taal zoveel mogelijk en we zetten de juiste mensen in op de juiste locatie. Altijd goed uitgerust en met een flinke dosis kennis van zaken. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers een betrouwbare werkplek op ICT-gebied.

Onze
visie

Ondernemingen kunnen niet meer zonder automatisering. ICT-netwerken zijn essentieel voor de communicatie tussen personeel, klanten en leveranciers. En ze worden nog altijd belangrijker. De ontwikkelingen gaan razendsnel en het kost energie om bij te blijven in deze dynamische omgeving.

Verweijen ICT werkt voortdurend aan het versterken van de positie van dé betrouwbare regionale ICT-dienstverlener. Beslissingen ‘van nu’ hebben immers hun invloed op hoe Verweijen ICT ‘van later’ zal zijn. Daarom willen we in alles wat we doen de meest optimale ICT-oplossing creëren voor onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat werkplekken ook écht werken. Door verder door te groeien wordt onze up-to-date ICT-kennis ‘dubbel bezet’, maar blijven we tegelijkertijd vertrouwd met onze klanten. We koesteren het ‘familiegevoel’, streven naar langdurige relaties en gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.