Skip links

Netwerk- en systeembeheer

Netwerk- en systeembeheer

ERVOOR ZORGEN DAT JE WERKOMGEVING STABIEL IS ÉN BLIJFT.

Een goed functionerend netwerk, met servers, pc’s en randapparatuur, is essentieel voor je bedrijfsvoering. Alle communicatie tussen je personeel, klanten en leveranciers is er afhankelijk van. Daarom is het belangrijk dat je systeem en netwerk goed beheerd worden. Laat dit nou onze specialisatie zijn! Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe server of het aanmaken van een nieuwe gebruiker, Verweijen ICT doet het. En goed.

Met klanten die nog een server op hun eigen locatie hebben staan maken wij afspraken over periodiek beheer. We komen dan met een vaste frequentie langs om controles en veelal preventieve werkzaamheden uit te voeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je werkomgeving stabiel is én blijft.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.