Skip links

Telefonie

Telefonie

VOIP: OPTIMALE COMMUNICATIE.

Communicatie verandert voortdurend. Er worden continu nieuwe diensten en functionaliteiten ontwikkeld en VoIP (Voice over Internet Protocol) is de nieuwe standaard. Je belt dan niet meer via de traditionele telefoonlijn, maar via het internet. Met een VoIP-gebaseerde telefooncentrale van Verweijen ICT communiceer je efficiënt met je personeel, je klanten en partners. VoIP kan geheel naar wens geconfigureerd worden en is niet locatiegebonden. Zo is iedereen altijd – en in superieure kwaliteit – bereikbaar op het zakelijke telefoonnummer. Abonnementen kunnen bovendien gemakkelijk aangepast worden.
Onze hosted telefooncentrale biedt vele voordelen en extra faciliteiten. We lichten dit graag telefonisch of face to face toe.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.