Skip links

Webhosting

Webhosting

Wil je dat je website dag en nacht goed blijft draaien? Verweijen ICT biedt een eigen ontwikkeld hosting platform. Ook bieden we uitgebreide back-up mogelijkheden zodat je data veilig is. We monitoren actief je website / webwinkel en ondersteunen je bij het instellen van je e-mail. Daarnaast is onze storingsdienst en servicedesk bereikbaar wanneer je website of webwinkel onverhoopt niet bereikbaar is.

SSL Certificaten

Een veilige website of webwinkel is van groot belang voor jou en je bezoekers. Met een SSL Certificaat wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. In de adresbalk van de browser is zichtbaar dat de website veilig is door middel van het slotje en https in de url balk. Naast een goede beveiliging worden websites met een SSL certificaat hoger gewaardeerd door Google. Ook straalt het betrouwbaarheid uit naar klanten. Naast het aanvragen van het certificaat zorgen we ook voor installatie en configuratie.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.