• Maak uw keuze

Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus

I.v.m. nieuwbouw tijdelijke huisvestiging:

Parallelweg 4, 5451 GW MILL

Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus

Wat is Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus?

Sinds september 2014 is het mogelijk om voor Office 365 van Microsoft te kiezen voor Shared Computer Activation (SCA). Meerdere Office 365 ProPlus gebruikers kunnen dan in de volgende drie gevallen gebruikmaken van dezelfde hardware: 

  • Self-hosted (on-premise)
  • Third-party hosted
  • Windows Azure 

Geschikt voor welke Office versies?

SCA is geschikt voor de enterprise versies van Office 365 (ProPlus en E3).

Voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus

Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus is dat het keuzevrijheid en flexibiliteit oplevert voor de klanten. Door middel van SCA kan de klant gebruikmaken van bestaande Office 365 ProPlus licenties voor de Cloud. Zo kunnen klanten kiezen tussen on-premise of datacenter oplossing van een geauthoriseerde Service Provider waardoor de kosten voor cloud infrastructuur wordt verlaagd. Verweijen ICT kan als geauthoriseerde Service Provider gebruikmaken van uw bestaande Office 365 ProPlus licentie.

U kunt deze dienst bij Verweijen ICT afnemen en gebruikmaken van de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus. Verweijen ICT is door Microsoft geaccrediteerd als leverancier voor deze dienstverlening, waardoor Microsoft in staat is uw bestaande licentie in te zetten voor de door u gekozen Cloud-oplossing.

Neem contact op

Neem contact op met de specialisten van Verweijen ICT voor meer informatie over SCA.

Email: sales@verweijenict.com
Telefoon: 0485 470544