Skip links

Connectiviteit

Connectiviteit

Bedrijven zijn in steeds meer gevallen volledig afhankelijk van de werking van (snel) internet. De aansturing van software voor het gebruik van machines, de inzage van klant- of patiëntendossiers of soms gehele werkomgevingen die draaien in de cloud hebben als voorwaarde een goed functionerende internetverbinding.

Wij kunnen alle beschikbare verbindingen provider onafhankelijk leveren. Bovendien managen en monitoren wij deze verbindingen en zijn wij het aanspreekpunt voor klanten. Nieuwsgierig wat er leverbaar is op een specifieke locatie? Doe de postcode check!

 

De postcode check is met name bedoeld om een idee te krijgen van de diverse mogelijkheden die er zijn op een bepaalde locatie. Voor meer details of andere vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via 0485 74 80 80.

Wil je liever dat wij contact opnemen? Laat dan je contactgegevens achter via het onderstaande formulier zodat je binnen 24 uur gebeld wordt.

Overige glasvezel initiatieven
Er zijn steeds meer glasvezel initiatieven beschikbaar en op komst. Zo zijn wij bijvoorbeeld provider van KPN en Ziggo, maar ook (de wellicht iets minder bekendere) E-fiber, Glaspoort, Delta, etc. Wil je meer informatie en/of een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Neem contact op met mij