Skip links

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING ÉN DE FLEXIBILITEIT VAN DE MOBIELE TELEFOON

Mobiele telefonie maakt het mogelijk om altijd bereikbaar te zijn op zowel smartphone, tablet als laptop.

Onze werkwijze is volledig klant- en servicegericht. Wij analyseren het mobiele telefoonverkeer binnen jouw organisatie en brengen aan de hand van deze analyse een vrijblijvend, passend voorstel uit. We kunnen zowel een voorstel van KPN, Odido als Vodafone uitwerken.

Een aantal voordelen om (ook) mobiele telefonie bij ons onder te brengen:

  • Mobiele service omtrent vragen, advies, facturen, reparaties en instellingen;
  • Levering van hardware en accessoires en eventuele afhandeling van garantie kwesties;
  • Provider simwissels en updates;
  • Wij zijn alert als het gaat om het signaleren van onnodige kosten (wij kunnen bijvoorbeeld ieder kwartaal de facturen controleren om dit te voorkomen);
  • Afhankelijk van de provider en het abonnement type sturen wij zelf de facturen zodat ICT en telefonie gecombineerd wordt op één overzichtelijke factuur. Je hebt dan ook één aanspreekpunt.
Tegenwoordig is integratie tussen diverse systemen en technieken een grote pré of zelfs een must om optimaal te kunnen werken. Een van die mogelijkheden is vast mobiel integratie.

Je mobiele nummer maakt dan onderdeel uit van de vaste telefoniecentrale. Je hebt op die manier zowel een professionele uitstraling én de flexibiliteit van de mobiele telefoon. Meer informatie? Vul het contactformulier in of neem contact op via telefoonnummer 0485-748080.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.