Skip links

Onze diensten

Onze
diensten

Met een doordacht scala aan diensten laat Verweijen ICT je bedrijfsautomatisering functioneren zoals het hoort. We verzorgen netwerk- en systeembeheer, zowel lokaal als in de cloud. Verder installeren we op VoIP gebaseerde telefooncentrales. Daarnaast verhogen we je slagvaardigheid met oplossingen via Office 365 en onderdelen zoals SharePoint of Power BI, waarin we gespecialiseerd zijn. En tot slot is er ons zelfontwikkelde cloud-pakket UpToday.

Natuurlijk denken we mee bij het realiseren van nieuwe automatiseringsprocessen. Onze tarieven zijn aantoonbaar scherp. En vanzelfsprekend, maar we onderstrepen het nog maar eens, komen we onze afspraken na. Ook dat is geen loze kreet. Alleen zo bouw je immers een langdurige relatie op. Daarnaast zijn we eerlijk als we zeggen dat (ver)storingen onontkoombaar zijn in de wereld van de ICT. Maar mocht zich onverhoopt iets voordoen, dan zijn wij er om dat snel en adequaat aan te pakken.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.