Skip links

Service & support

Heldere
digi-taal

Verweijen ICT houdt het graag simpel. Een probleem? Dat lossen wij op! Snel en effectief, de klok rond. Zo blijft alle ICT in uw organisatie optimaal functioneren. Onze vergaande kennis levert altijd een duidelijke oplossing, die bovendien kosten bespaart. Dat doen we op een uiterst persoonlijke manier. Ook in onze correspondentie: we mailen, maar bellen ook. Berichten bevatten veel bulletpoints: handig, overzichtelijk en duidelijk. Je ziet snel waar het over gaat en of iets over het hoofd is gezien. Acties worden steevast teruggekoppeld: wat hebben we gedaan? Hoe is het opgelost? We houden je op de hoogte!

ISO 27001 Certificering

Het managementsysteem van Verweijen ICT is sinds 2018 ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we op een veilige manier met klantendata omgaan, procedures hebben ingericht en daarnaar handelen. Elke actie wordt ‘dubbel’ uitgevoerd en er is 24 uur per dag achtervang stand-by. We zijn ons ervan bewust dat we een voortrekkersrol spelen in de veranderende situatie rond informatiebeveiliging en cybercrime. Advies over dit onderwerp zullen wij dan ook met alle plezier met je delen. Als een van de eerste ICT-bedrijven in de regio met dit certificaat laten we zien dat we niet alleen klaar zijn voor de toekomst; we staan er middenin!

De volledige naam van onze huidige certificering is:

NEN-EN-ISO/IEC 27001:2023 nl

Dit certificaat, alsmede onze Verklaring van Toepasselijkheid (VvT, ook wel Statement of Applicability genoemd), zijn beide op te vragen voor onze relaties en potentiële klanten.

ISO 27001:2023 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Als certificaathouder wordt Verweijen ICT getoetst door een geaccrediteerde externe auditor (RvA C618).

QMTH

Microsoft QMTH Program – Qualified Multitenant Hoster

Verweijen ICT is Qualified Multitenant Hoster (QMTH) van Microsoft. Dit betekent dat Verweijen ICT door Microsoft is geautoriseerd om de virtuele Windows machines van jouw organisatie via een Microsoft Cloud Agreement abbonement of Enterprise Agreement/PSA te hosten op dedicated of multitenant hardware. Daarnaast is Verweijen ICT ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 abonnementen te hosten via Shared Computer Activation technologie. Voor meer informatie over het QMTH programma kun je ook terecht op de website van Microsoft: klik hier.

De voordelen van Windows 10 Virtualization en Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365.

Windows 10 virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro for Office 365 bieden je keuzevrijheid en flexibiliteit. Wanneer je organisatie overgaat naar de cloud maak je gebruik van de voordelen van zowel de bestaande Windows 10 als Office 365 licenties.

Het is mogelijk om voor een implementatie te kiezen tussen een on-premises of het shared Datacenter van Verweijen ICT.

Welke Windows licenties, aangeschaft via Microsoft Volume Licensing (VL) programma’s, hebben virtualisatie rechten binnen het QMTH programma?

Per 1 augustus 2017 kunnen de volgende Windows licenties ingezet worden binnen het QMTH programma:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA

Welke abonnementen, aangeschaft onder de Microsoft Cloud Agreement van Verweijen ICT, hebben virtualisatie rechten?

Vanaf 6 september 2017 zullen de volgende Windows abonnementen virtualisatie rechten krijgen voor zowel dedicated als multitenant hardware, wanneer deze in datacenters van geautoriseerde QMTH-partners waaronder Verweijen ICT wordt gemanaged:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI);
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA;
  • Microsoft 365 Enterprise (Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5.

Welke abonnementen, aangeschaft onder de Microsoft Cloud Agreement van Verweijen ICT, hebben virtualisatie rechten?

De SCA werkt met alle Office 365 abonnementen die Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro for Office 365 omvatten.

Meer informatie over het QMTH programma?

Neem voor meer informatie over het QMTH programma gerust contact op met ons via tel. 0485 – 748080 of mail naar verkoop@verweijenict.com. Daarnaast kun je voor meer informatie over dit onderwerp ook terecht op de website van Microsoft.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.