Skip links

Service & support

Heldere
digi-taal

Verweijen ICT houdt het graag simpel. Een probleem? Dat lossen wij op! Snel en effectief, de klok rond. Zo blijft alle ICT in uw organisatie optimaal functioneren. Onze vergaande kennis levert altijd een duidelijke oplossing, die bovendien kosten bespaart. Dat doen we op een uiterst persoonlijke manier. Ook in onze correspondentie: we mailen, maar bellen ook. Berichten bevatten veel bulletpoints: handig, overzichtelijk en duidelijk. Je ziet snel waar het over gaat en of iets over het hoofd is gezien. Acties worden steevast teruggekoppeld: wat hebben we gedaan? Hoe is het opgelost? We houden je op de hoogte!

ISO 27001

Het managementsysteem van Verweijen ICT is ISO 27001:2017-gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we op een veilige manier met klantendata omgaan, procedures hebben ingericht en daarnaar handelen. Elke actie wordt ‘dubbel’ uitgevoerd en er is 24 uur per dag achtervang stand-by. We zijn ons ervan bewust dat we een voortrekkersrol spelen in de veranderende situatie rond informatiebeveiliging en cybercrime. Advies over dit onderwerp zullen wij dan ook met alle plezier met je delen. Als een van de eerste ICT-bedrijven in de regio met dit certificaat laten we zien dat we niet alleen klaar zijn voor de toekomst; we staan er middenin!

De volledige naam van onze huidige certificering is: NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020. Dit certificaat, alsmede onze Verklaring van Toepasselijkheid (VvT), zijn beide op te vragen voor onze relaties. Controleer hier de geldigheid van ons certificaat bij DigiTrust.

ISO 27001:2017 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Als certificaathouder wordt Verweijen ICT getoetst door een geaccrediteerde externe auditor.

Contact

LAAT VAN JE HOREN.

+31(0)485-748080

+31(0)485-748090 UpToday

Wanroijseweg 40, 5451 HA Mill

Route

Vragen?

VRAGEN STAAT VRIJ.

    Als je dit contactformulier invult en verzendt stem je er mee in dat wij de vraag per email zullen verwerken. Wij hebben jouw naam nodig om je opvolgend aan te kunnen spreken en jouw e-mail adres om de opvolging te kunnen adresseren. De aangeleverde informatie wordt ten minste één jaar bewaard, maar op verzoek kunnen wij de gegevens eerder verwijderen. De informatie die je ingeeft in het contact-form zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Meer informatie over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan kun je raadplegen in onze privacy policy.